Een nieuwe computer uitzoeken hoeft helemaal niet lastig zijn als u voor uw zelf duidelijk heeft wat u ermee wilt doen.

Als student heeft u waarschijnlijk genoeg aan een computer om verslagen mee te schrijven en af en toe een Netflix serie op te kijken.
Bewerkt u foto’s voor uw hobby of werk, dan heeft u een krachtige computer nodig met minstens een Intel Core i5 processor of een AMD Ryzen 5 series processor.
Bent u een fanatieke gamer? Dan heeft u een computer nodig met een goede grafische kaart. Denk aan een NVIDIA GeForce RTX 2060 of hoger.

Er zijn een aantal belangrijke punten waarmee u rekening moet houden tijdens uw zoektocht:

  • Wat wilt u met uw computer kunnen doen? Op basis hiervan kiest u het volgende:
  • Snelheid
  • Opslag
  • Geheugen
  • Grafische kaart

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd een advies gesprek met mij aangaan waarbij we samen kijken waarvoor u de computer nodig heeft en op basis hiervan maken we samen een lijstje met de juiste en op u gerichte componenten.

Als u hierin interesse heeft, stuur dan via onderstaand formulier een bericht met uw vragen. Ik neem vervolgens contact met u op waarna we een gesprek aan gaan. (Tijdens de COVID-19 crisis doe ik alleen online videogesprekken).

Kosten voor een advies gesprek zijn €30,-. Als u de desktop vervolgens bestelt bij Bry-Technology, is het advies gesprek gratis.